Coaches verbinden; bruggen bouwen naar gezamenlijk schoolsucces

29 juni 2023

Word een gewaardeerde coach binnen jouw school en stimuleer de professionele groei van je collega's. Leer verschillende gesprekstechnieken en maak gebruik van teamleren en leer teamleren faciliteren om een bron van motivatie en inspiratie te worden. Door het verbinden van mensen met zichzelf, elkaar, de theorie en de wereld, zul je in staat zijn om anderen te inspireren en te motiveren. Deze training biedt je de tools en vaardigheden om een positieve invloed uit te oefenen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van collega’s en het team van jouw school.

In dit traject leer je:

  • coachingsvaardigheden vanuit kernreflectie die je helpen om je gesprekken met collega's nog beter te maken. Je ontwikkelt vaardigheden en technieken die je in staat stellen om effectief te communiceren, te luisteren en waardevolle krachtgerichte feedback te geven. Deze coachingsvaardigheden stellen je in staat om collega's te ondersteunen, te motiveren en te begeleiden in hun professionele groei. Door het toepassen van deze vaardigheden kun je de impact van je gesprekken vergroten en een positieve verandering teweegbrengen in de samenwerking en het leerproces binnen je team of school.
  • In dit traject leer je verschillende vormen van teamleren die bijdragen aan het leren van jouw collega's. Je krijgt inzicht in effectieve methoden en praktische benaderingen om een leeromgeving te creëren waarin collega's kunnen samenwerken, kennis kunnen delen en van en met elkaar kunnen leren. Je leert hoe je teamleren kunt stimuleren en faciliteren, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van een cultuur van continue ontwikkeling en groei. Door het toepassen van deze vormen van teamleren zul je een positieve invloed hebben op het leren en de professionele ontwikkeling van je collega's, wat uiteindelijk het collectieve succes van het team en de school ten goede komt.

 

Doelgroep: Deze training is gericht op een diverse doelgroep, waaronder taalcoördinatoren, rekenspecialisten, IB'ers, coaches boeiend onderwijs en andere professionals in het onderwijs die bijdragen aan de professionele groei van de onderwijsprofessionals. Het programma biedt waardevolle inzichten en vaardigheden die relevant zijn voor deze specifieke rollen. Of je nu verantwoordelijk bent voor het verbeteren van taalvaardigheden, rekenniveaus, onderwijsbegeleiding of het bevorderen van boeiend onderwijs, deze training zal je voorzien van bruikbare kennis en tools om effectief te kunnen werken in jouw rol. Door middel van deze training kun je jouw expertise vergroten en bijdragen aan het bevorderen van kwalitatief hoogstaand onderwijs binnen jouw school.

Let op de speciale aanbieding!! 

 

Meer informatie vind je in deze link.

Terug naar het overzicht