Ontdek Boeiend Onderwijs en Lezen en Luisteren met Begrip: Hybride Trajecten van Start Gegaan!

19 januari 2024

De hybride trajecten, gericht op Boeiend Onderwijs en Lezen en Luisteren met Begrip, afgelopen dinsdag van start zijn gegaan. Een spannend avontuur waarin de deelnemers de kans krijgen zich verder te verdiepen in deze boeiende en belangrijke onderwerpen.

Voor degenen die nog willen aansluiten, bieden we een unieke gelegenheid om kennis te maken met Marjolein en Corrinne op 5 maart 2024. (aanmelden)Dit is dé kans om meer te weten te komen over het traject en te ontdekken hoe deze programma's een waardevolle aanvulling kunnen zijn op jouw professionele ontwikkeling.

Belangrijke Data:

  • Kennismakingssessie: 5 maart 2024 19.45 uur
  • Start Online Bijeenkomsten: 12 maart 2024 15.30 uur

Onze enthousiaste en ervaren begeleiders, Marjolein en Corrinne, zullen je begeleiden tijdens de kennismakingssessie en gedurende het hele traject. Op 12 maart starten we met de eerste online bijeenkomst, waarna je op je eigen tijd en vanaf je eigen locatie kunt werken aan je verdere ontwikkeling binnen onze interactieve online omgeving.

Wat kun je verwachten:

  • Diepgaande Theorie: Leer de fundamenten van Boeiend Onderwijs en het bevorderen van Lezen en Luisteren met Begrip.
  • Praktische Toepassing: Ontwikkel de vaardigheden om de theorie effectief toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden.
  • Flexibel Leren: Pas het traject aan jouw schema aan en volg de online modules in je eigen tempo.
  • Ont-moeten: 12 maart, 9 april en 4 juni ontmoet je collega's uit heel Nederland om met en van elkaar te leren. 

Wacht niet langer en sluit je aan bij dit inspirerende traject dat de brug slaat tussen theorie en praktijk!

Voor aanmeldingen en verdere informatie, neem contact op met corrinne@lereninverbinding.com. We kijken ernaar uit om samen te leren en te ontwikkelen.

Tot snel op 5 maart 2024!

Terug naar het overzicht